Psicoterapeuta a Blanes

Presentació:

Psicologia clínica i de la salut, psicòleg especialista en psicoteràpia

En les següents pàgines us ofereixo una petita informació del meu tarannà professional, dels serveis que dono i de l’atenció que puc oferir-vos.
Sovint ens preguntem si ens cal o no anar al psicòleg. Aquest fet de preguntar-nos-ho ja ens ve a dir que hi ha un dubte, que quelcom no va massa bé o que ha aparegut un patiment que fins ara no hi era.

Davant el dubte és aconsellable consultar. Els conflictes, els patiments, els símptomes. Quan més aviat ens els escoltem amb menys dificultat els podem resoldre.


El treball en la consulta va encaminat a cuidar el bon desenvolupament psíquic de les persones, en qualsevol moment de la seva vida i, especialment, en aquells moments o situacions de conflicte. La meva escolta està encaminada a trobar un marc de col∙laboració, informació i ajuda en els conflictes quotidians que preocupen a una persona, a una família o a un grup, quan aquests no els poden resoldre per si mateixos.


Us ofereixo que contacteu sense cap compromís encara que sigui per demanar, preguntar o intentar saber si allò que voleu resoldre està en el meu marc de treball i sinó, honestament, puc adreçar-vos al lloc més adient.